Първоначално публикувано от StreetGlow
Известие
Collapse
No announcement yet.
Климатика..
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от AlexanderbbПървоначално публикувано от virusalfaНа мен пък днеска да вземат да ми се включат перките и след като я угасих пак си работеха.Извадих плюса от акумулатора.Боби,къде ли се крие проблема?-кат се има предвид,че реостата е новАlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfaПървоначално публикувано от AlexanderbbПървоначално публикувано от virusalfaНа мен пък днеска да вземат да ми се включат перките и след като я угасих пак си работеха.Извадих плюса от акумулатора.Боби,къде ли се крие проблема?-кат се има предвид,че реостата е новМоята го прави същото, като е много горещо навън. Другия начин да се оправи е, като изключиш компресора и покараш малко да издуха топлото от радиатора отпред- обикновено не повече от минута- минута и нещо.
Comment
-
При колкото и ще да е 17* е недопустимо.Аз днеска направих 170км на почти 2000 оборота и от духалките си бичеше яко клинч.М/у другото при пуснат вътрешен въздуха на духалките изкарва много по-студено отколкото на външен.
Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfaПървоначално публикувано от AlexanderbbПървоначално публикувано от virusalfaНа мен пък днеска да вземат да ми се включат перките и след като я угасих пак си работеха.Извадих плюса от акумулатора.Боби,къде ли се крие проблема?-кат се има предвид,че реостата е новAlfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от BobyПървоначално публикувано от virusalfaПървоначално публикувано от AlexanderbbПървоначално публикувано от virusalfaНа мен пък днеска да вземат да ми се включат перките и след като я угасих пак си работеха.Извадих плюса от акумулатора.Боби,къде ли се крие проблема?-кат се има предвид,че реостата е новАlfa 164 Super 2.5TD
Comment
Comment